Fabulosul Moreno si divizia lui de californieni au oferit amatorilor de gen show-ul cel mai power dintre toate formatiile de metal care au venit la noi. Turneul european de sustinere a celui de-al cincilea album Deftones a inceput la 26 mai (
Fabulosul Moreno si divizia lui de californieni au oferit amatorilor de gen show-ul cel mai power dintre toate formatiile de metal
care au venit la noi.


Turneul european de sustinere a celui de-al cincilea album Deftones a inceput la 26 mai (Lisabona), continua pana la 7 iulie (Dublin) si va fi urmat, in Statele Unite, de Family Value Tour, impreuna cu Korn, intre 27 iulie si 20 septembrie. Cu prilejul sosirii in Europa, fanii romani si-au putut vedea idolii la Arenele Romane, concert inclus in circuitul Rock Your Mind. Dupa deschiderea asigurata de trupe romanesti (I.P.R., Crize, Coma) si straine (Subscribe - Ungaria, Point Blank - Macedonia), au urmat 100 de minute de vis, in care Chino Moreno - vocal, chitara, Stephen Carpenter - chitara lead, Abe Cunningham - tobe, Chi Cheng - chitara bas si Frank Delgado - sampler player, keyboards i-au lasat fara respiratie pe cei 3.500 de spectatori.
HEAVY ROCK. Pe langa promovarea noilor piese, recitalul Deftones de duminica seara a insemnat si o retrospectiva a celor mai reprezentative compozitii, extrase de pe albumele anterioare, toate editate de Maverick Records, casa de discuri a Madonnei. De pe ""Adrenaline"" (1994) am ascultat ""Bored"" si ""7 Words"" (ultima piesa din concert), ""Around the Four"", ""My Own Summer"" si ""Be Quite and Drive"" de pe ""Around the Four"" (1997), ""Change"", ""Korea"" si ""Knife Party"" de pe ""White Pony"" (2000), ""Bloody Cape"" si ""Hexagram"" de pe ""Deftones"" (2003) etc. Sunetul (circa 60.000 de wati) a fost naucitor, luminile in concordanta cu starile exprimate de solist, trupa a cantat impecabil, iar la final publicul s-a imprastiat cu greu, continuand sa comenteze cele vazute si auzite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.