Atentie maxima: Rosu la volan! Cu banii obtinuti din performantele la Olimpiada de la Atena, din 2004, Monica Rosu si-a cumparat un superb Mercedes C180 Kompresor. Retrasa din activitate anul trecut, Monica Rosu, campioana olimpica la gimnas

Atentie maxima: Rosu la volan!

Cu banii obtinuti din performantele la Olimpiada de la Atena, din 2004, Monica Rosu si-a cumparat un superb Mercedes C180 Kompresor.

Retrasa din activitate anul trecut, Monica Rosu, campioana olimpica la gimnastica in 2004, traieste o viata frumoasa. Cu banii obtinuti de pe urma medaliilor culese de prin toata lumea, bacauanca a reusit sa-si achizitioneze un apartament in Bucuresti.
BIJUTERIE. Cea mai mare mandrie a Monicai este masina pe care o conduce cu mandrie pe strazile Capitalei. La volanul unui Mercedes C180 Kompressor, campioana olimpica de la Atena poate fi zarita de admiratorii sai. ""Mi-am ales o masina eleganta, dar am cerut ca optiune un pachet sport, care inseamna un volan mai special si scaune un pic mai diferite decat cele standard"", spune Rosu.
AS. Fosta componenta a lotului national de gimnastica are permis de conducere auto de un an. ""Nu am luat nici o amenda pana acum. M-a oprit politia o singura data, nu stiu pentru ce, nu mi-a explicat, dar dupa ce m-am dat jos din masina si i-am dat buletinul m-a lasat sa plec fara sa imi faca ceva"".
Mercedesul ii vine ca o manusa Monicai. ""Ma simt foarte bine la volan. Inainte sa mi-o iau am condus doar un Matiz, pe care il furam de la mama. Acum am masina mea si sunt libera sa fac ce vreau"", spune Monica.
PERFECT. Dotat cu cele mai noi utilitati, Mercedesul C180 Kompressor nu ii face nici un fel de probleme campioanei olimpice. ""Este o masina foarte sigura, care te face sa te simti ca un adevarat rege pe sosea. Eu sunt o regina! Nu am lovit niciodata masina si cred ca as plange daca s-ar intampla asa ceva"". Din punct de vedere al stilului de condus, Monica Rosu se recunoaste ca fiind vitezomana. ""Am facut 3 ore de la Bacau pana la Bucuresti"".

""Urmatoarea masina pe care mi-o voi cumpara va fi cu siguranta rosie, ca sa se potriveasca cu numele meu. Toata lumea ma intreaba acum de ce mi-am luat Mercedes argintiu"" - Monica Rosu, campioana olimpica Atena 2004


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.