Patronul Rapidului, George Copos, a mai facut o incercare de a-l sensibiliza pe Razvan Lucescu, transferand ieri, de la FC National, doi dintre jucatorii preferati ai tehnicianului, Ryan Grifiths si Sapunaru. In schimbul celor doi, giulestenii vo
Patronul Rapidului, George Copos, a mai facut o incercare de a-l sensibiliza pe Razvan Lucescu, transferand ieri, de la FC National, doi dintre jucatorii preferati ai tehnicianului, Ryan Grifiths si Sapunaru.

In schimbul celor doi, giulestenii vor achita trei milioane de dolari. Desi ar fi trebuit sa dea un raspuns oficial, Lucescu junior a amanat din nou, plecand in vacanta in Antalya. In schimb, numarul unu de la Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca astazi la pranz va anunta daca Razvan Lucescu va veni sau nu pe Bega. Tot ieri, Copos a plecat in strainatate unde cauta un tehnician in situatia in care va ramane descoperit. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.