Colectionarii au prilejul sa cumpere obiecte de valoare sau sa admire picturi si mobilier vechi. Mai bogat decat editiile precedente, Targul Anticarilor prilejuieste si in aceste zile intalnirea colectionarilor si iubitorilor de arta cu vanzat
Colectionarii au prilejul
sa cumpere obiecte de valoare sau sa admire picturi si mobilier vechi.


Mai bogat decat editiile precedente, Targul Anticarilor prilejuieste si in aceste zile intalnirea colectionarilor si iubitorilor de arta cu vanzatorii de obiecte vechi, reunind sub cupola sa o multime de lucruri valoroase. Tablouri, tapiserii, covoare, mobilier stil, obiecte din argint sau din aur, bijuterii din chihlimbar sau carti vechi, toate acestea fac deliciul vizitatorilor care trec pe la Rom-Antique.
DE VALOARE. Galeriile de arta si comerciantii au adus obiecte pentru toate gusturile si buzunarele. Astfel, cei interesati pot cumpara cu 1.000 de euro o icoana pictata pe panza, creatie a scolii italiene, din secolul al XVIII-lea, in foarte buna stare. Tot cu 1.000 de euro puteti achizitiona si o veche si frumoasa tapiterie tibetana. Cei cu dare de mana sau cu multa pasiune se pot intoarce acasa cu ""Portret de fata"" al lui Nicolae Tonitza, pentru care trebuie sa plateasca 4.000 de euro. Un scrin negru pictat se poate cumpara cu 4.000 de lei noi. Mai ieftine sunt obiectele din argint: un polonic costa 550 de lei noi, iar o tabachera incrustata, in jur de 240 de lei.
Printre portelanuri, statuete din bronz sau fructiere argintate am gasit si medalii cu steaua socialista de pe vremea comunismului. Un vanzator a obtinut 120 de euro pentru doua casete cuprinzand doua medalii mari cu chipurile Ceusestilor, carnete de partid si statutul PCR.
Targul Anticarilor isi asteapta vizitatorii si astazi, pana la ora 18:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.