De sarbatori - Mahmureala pune probleme Sarbatorile de iarna ar putea aduce pierderi de aproape 800 de milioane de lire sterline firmelor britanice, arata un studiu efectuat pe 4.500 de angajati. Datele arata ca angajatii care petrec prea mult sunt
De sarbatori - Mahmureala pune probleme Sarbatorile de iarna ar putea aduce pierderi de aproape 800 de milioane de lire sterline firmelor britanice, arata un studiu efectuat pe 4.500 de angajati. Datele arata ca angajatii care petrec prea mult sunt nevoiti sa-si ia zile libere, iar productivitatea companiilor scade.    Europa - Creste oferta de locuri de munca Numarul joburilor in Europa este pe un trend ascendent, potrivit celui mai recent index de ocupare a fortei de munca, realizat de compania de recrutare Monster. Indexul inregistreaza cererea de locuri de munca prin intermediul internetului. Cresterea ofertei de joburi a fost cea mai mare in domeniile financiar-bancare si in asigurari.   Decizie - Indiencele au voie sa lucreze in baruri Curtea Suprema a Indiei a hotarat ca femeile pot lucra ca barmanite. Pana de curand, o lege veche de peste  90 de ani le-a interzis femeilor din India sa serveasca bauturi in restaurante si baruri. Motivatia celor care s-au opus abrogarii legii a fost aceea ca femeile trebuie sa fie protejate impotriva acceselor de violenta ale barbatilor alcoolici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.