Primul meci programat pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen aduce fata in fata doua echipe care provin din doua scoli de fotbal total diferite. Daca nationala pregatita de Pawel Janas abordeaza un fotbal axat destul de mult pe forta fizica, in s
Primul meci programat pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen aduce fata in fata doua echipe care provin din doua scoli de fotbal total diferite.

Daca nationala pregatita de Pawel Janas abordeaza un fotbal axat destul de mult pe forta fizica, in schimb jucatorii lui Luis Suarez vor incerca sa impresioneze prin tehnica nativa a fotbalistului sud-american. In fata a circa 55.000 de suporteri, ambele nationale vor oferi un spectacol fara actori de prim plan. Cu toate acestea, fanii polonezi viseaza la reeditarea performantelor pe care alb-rosii le obtineau acum 28 de ani, cu generatia lui Boniek. Cel putin in meciul cu Ecuador visul de victorie pare a fi realizabil, mai ales daca luam in calcul lipsa de experienta a acestei nationale la turneele finale ale Campionatelor Mondiale.
ULTRASI. O mare problema o vor constitui suporterii polonezi. Veniti in numar de circa 15.000 in Germania si luand in calcul numarul celor care traiesc in aceasta tara, organizatorii au luat decizia de a chema importante forte de ordine din Polonia. Mai mult, primele probleme au aparut inca de ieri, atunci cand au fost anulate 300 de bilete cumparate de suporterii polonezi. Cum organizatorii au intrat in posesia unor informatii potrivit carora o parte a ultrasilor polonezi intentionau sa se dea in spectacol chiar la partida contra Germaniei, de pe 14 iunie, de la Dortmund, autoritatile au demarat o actiune de prevenire, fiind eliminate persoanele considerate cu grad major de risc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.