Hara si Tamango au facut schimb de roluri si de experienta. Au filmat impreuna un videoclip... de culoare. Hara va lansa in curand un videoclip si un album ce promoveaza ideea de comunicare interetnica. Astfel, membrii trupei Hara si Tamango (S
Hara si Tamango au facut schimb de roluri si de experienta. Au filmat impreuna un videoclip... de culoare.


Hara va lansa in curand un videoclip si un album ce promoveaza ideea de comunicare interetnica. Astfel, membrii trupei Hara si Tamango (Shukar) fac schimb de roluri: Buzila&Co lucreza intr-o fierarie, iar Tamango ajunge in lumea vedetelor.
LA MUNCA! Piesa se numeste ""Muro shavo (in limba romanes ""Dragul meu"") si dezvaluie invataturile tatalui catre fiul sau. Rolul copilului este interpretat chiar de baiatul lui Tamango, pe numele lui adevarat, Ministru. Asa e trecut in buletin. Asadar, este primul Ministru care joaca intr-un videoclip! ""Demnitarul"" s-a descurcat foarte bine la filmari. Mai greu le-a fost baietilor de la Hara sa bata fierul cat a fost cald. Caci, pentru a face scenele cat mai credibile, regizorul i-a dus
intr-o fierarie din Ciolpani, unde au muncit din greu. ""Am filmat de dimineata pana seara, iar fierarul care ne-a aratat ce trebuie sa facem ne-a pus sa lucram pe bune. Am reparat o roata de caruta, am facut o potcoava, am reparat niste unelte care nu stiu cum se cheama. Dar stiu ca a doua zi mai toti am avut ferba musculara si bataturi in palme. A fost o experienta interesanta. Nu stiam sa facem mai nimic si ne-am dat cu ciocanul peste degete"", ne-a povestit Flavius Buzila. Cantarea propriu-zisa s-a filmat in fata unei case vechi, iar Tamango a tras cateva cadre intr-un studio si langa o masina de lux.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.