Compania Events anunta modificarea locatiei concertului 50 Cent. Acesta va avea loc la aceeasi data anuntata initial, 14 iunie, insa la Arenele Romane, in locul Stadionului Dinamo. Cu doua saptamani inainte ca faimosul artist american

Compania Events anunta modificarea locatiei concertului
50 Cent. Acesta va
avea loc la aceeasi
data anuntata initial,
14 iunie, insa la Arenele Romane, in locul
Stadionului Dinamo.

Cu doua saptamani inainte ca faimosul artist american sa vina la Bucuresti, reprezentantii companiei Events si ai Clubului Dinamo au decis impreuna ca ""inchirierea stadionului Dinamo pentru un eveniment de asemenea proportii ar comporta un risc prea mare pentru distrugerea noii piste de atletism a arenei, o investitie in valoare de 104 miliarde de lei"". Drept urmare, Events a decis desfasurarea concertului 50 Cent la Arenele Romane, la data stabilita initial: 14 iunie a.c. Sorina Burlacu, director General Events, a tinut sa precizeze urmatoarele: ""Doresc sa subliniez ca schimbarea locatiei concertului nu va afecta, sub nici o forma, calitatea prestatiei artistului 50 Cent, a celor care il insotesc sau a trupei de deschidere, Parazitii. Singura problema ce survine, o data cu modificarea locatiei, este numarul mai redus de bilete, insa vom incerca sa ne recompensam fata de fanii lui 50 Cent printr-un spectacol pe care nu-l vor uita, speram, niciodata. De asemenea, vor exista trei tribune VIP, respectiv zonele G, H si I ale Arenelor Romane"". Cel mai faimos artist de hip-hop va sustine in Romania un spectacol exploziv, cu un incredibil show de lumini, trupa de raperi si mai multi DJ-i.

BAIAT RAU. Desi lui 50 Cent ii place sa pozeze in ""baiat rau"" el este un abil om de afaceri si un tata preocupat de viitorul fiului sau. Cel mai recent album are un titlu graitor: ""Get Rich or Die Trying"" (""Imbogateste-te sau mori incercand""). Biletele la concertul extraordinar 50 Cent costa 95 RON (sau 950.000 lei vechi) si se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Arenele Romane, in reteaua nationala a magazinelor Diverta si Media Galaxy sau online la www.rol.ro si www.bilete.ro. Potrivit site-ului bilete.ro, ieri la pranz mai erau disponibile un numar de 855 de locuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.