Ingrediente: 500 g carne de porc tocata, 500 g carne pentru carnati, un ou, patrunjel tocat, 100 g caise confiate, un ardei gras, 200 g condimente pentru supa de porc. Preparare: amestecati carnea de porc tocata, carnea pentru carnati, ouale, patrun
Ingrediente: 500 g carne de porc tocata, 500 g carne pentru carnati, un ou, patrunjel tocat, 100 g caise confiate, un ardei gras, 200 g condimente pentru supa de porc.
Preparare: amestecati carnea de porc tocata, carnea pentru carnati, ouale, patrunjelul, caisele si condimentele pentru supa. Jumatate din cantitatea compozitiei asezati-o intr-o tava, iar deasupra ei presarati ardeii. Peste acest strat se intinde restul de amestec de carne. Apoi se da la cuptor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.