Preparare: amestecati carnea de porc tocata, carnea pentru carnati, ouale, patrunjelul, caisele si condimentele pentru supa. Jumatate din cantitatea compozitiei asezati-o intr-o tava, iar deasupra ei presarati ardeii. Peste acest strat se intinde restul de amestec de carne. Apoi se da la cuptor.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții români antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Programul Sezamo de Paște: până când putem face cumpărături și ce reduceri a...
Sursa: retail.ro
-
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște
Sursa: kudika.ro
-
5 trucuri pentru a evita problemele digestive de Paște. Așa te poți bucura de...
Sursa: garbo.ro
-
Evenimentul Risk Ready 2024 are loc în 16 mai
Sursa: futurebanking.ro
-
Credit ipotecar dobândă fixă: O bancă din România a lansat un credit cu...
Sursa: wall-street.ro