George Copos (PC)
Am demisionat din Guvern. Sunt nemultumit de politica fiscala

Dan Voiculescu (PC)
Trebuie eliminate functiile de vicepremier din Executiv

Crin Antonescu (PNL)
Situatia juridica l-a determ

George Copos (PC)
Am demisionat din Guvern. Sunt nemultumit de politica fiscala

Dan Voiculescu (PC)
Trebuie eliminate functiile de vicepremier din Executiv

Crin Antonescu (PNL)
Situatia juridica l-a determinat pe George Copos sa plece

Cristian Radulescu (PD)
Motivele demisiei sunt cusute cu ata alba pe fondul portocaliu al guvernarii

Desi partidele din Coalitie nu au cazut la un acord cu privire la remanierea si restructurarea Executivului, situatia la nivelul Cabinetului Tariceanu se tensioneaza. George Copos s-a remaniat „singur“ din Guvernul condus de Calin Popescu-Tariceanu.

George Copos si-a anuntat, ieri, demisia din Guvern. Conservatorul este nemultumit de respingerea propunerilor sale de modificare a Codului Fiscal, precum si a altor initiative vizand mediul de afaceri. Copos a declarat ca a incercat, impreuna cu ministrul Codrut Seres, sa-i convinga pe membrii Guvernului de necesitatea mentinerii unui impozit redus pentru veniturile realizate de mi crointreprinderi.

„Neacceptarea propunerii referitoare la microintreprinderi constituie pentru mine picatura care a a umplut paharul“, a sustinut George Copos.

Popa il vrea pe Voiculescu premier...

Liderul PC, Nicolae Popa, a sustinut, ieri, ca „era natural ca George Copos sa isi dea demisia, avand in vedere unele suspiciuni care planau asupra domniei sale“. „Dincolo de activitatea sa guvernamentala, pe care noi o consideram buna, Partidul Conservator trebuia sa dea un semnal de schimbare spre bine atat pentru partid, dar mai ales in sensul impulsionarii actului de guvernare“, a mai spus acesta.

... sau vicepremier...

„Eu, in nume personal, voi cere cu ocazia primelor discutii pe marginea restructurarii guvernului ca functia de prim-ministru sa fie detinuta de presedintele Dan Voiculescu. Este omul care raspunde cel mai bine cerintelor pe care trebuie sa le indeplineasca un premier.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.