Titlul ne duce cu gandul la filmul cu Will Smith si Tommy Lee Jones Multi nu ar fi dispusi sa creada ca scenariul peliculei a fost inspirat de fapte reale. De-a lungul timpului au fost semnalate dese intalniri cu barbati infricosatori, imbracati i

Titlul ne duce cu gandul la filmul cu Will Smith si Tommy Lee Jones

Multi nu ar fi dispusi sa creada ca scenariul peliculei a fost inspirat de fapte reale. De-a lungul timpului au fost semnalate dese intalniri cu barbati infricosatori, imbracati in costume negre, despre care se presupune ca ar apartine unei organizatii oculte, cu un program secret. Initial, prezenta lor a fost semnalata in deceniul cinci al secolului XX, de presupusi martori la aparitia unor OZN-uri sau contacte cu extraterestri. Prima intalnire s-a petrecut in 1947, Harold Dahl sustinand ca a vazut sase OZN-uri, cand se afla la bordul unei barci, impreuna cu niste prieteni. Dupa cateva zile, un barbat cu statura atletica, purtand un costum negru, l-a invitat pe Dahl sa ia micul dejun in oras, amenintandu-i pe el si pe membrii familiei sale cu represalii in cazul in care ar fi dezvaluit evenimentul. Ulterior, Harold a negat observarea OZN-urilor, dar lumea credea ca procedase astfel pentru a scapa de ""Oamenii in Negru"". Potrivit specialistilor, unele relatari au fost permise martorilor pentru ca acestia sa se discrediteze si sa devina greu de crezut. Sarcina ""Oamenilor in Negru"" este de a sterge urmele unor evenimente paranormale, de a controla situatia si informatiile.

MISTER. Informatii recente pot releva date importante despre identitatea Oamenilor in Negru. Ei ar putea fi membrii unei organizatii secrete numite ""Oficiul pentru Investigatii si Cercetari Stiintifice"". Creata in anii a€™40, organizatia este rezultatul unui proiect guvernamental ultrasecret, desfasurat in multe colturi ale lumii. Membrii sai efectueaza cercetari stiintifice asupra unor evenimente neobisnuite, numite fenomene paranormale, parapsihologice, supranaturale sau metafizice. Organizatia este foarte puternica, folosind autoritatea sa pentru operatii secrete. Membrii activeaza independent de guverne si organizatii particulare si, deoarece programul sau este necunoscut, se presupune ca obiectivul lor ar fi fenomenele paranormale si ""aplicatiile"" acestora.

HOROSCOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.