Paradisul financiar de la Timisoara este pe cale sa dispara. Desi au semnat angajamente de sute de mii de euro anual, jucatorii lui Gheorghe Hagi nu si-au incasat salariile in ultimele trei luni. SCANDAL. Speriati dupa ce patronul Marian Iancu a fos
Paradisul financiar de la Timisoara este pe cale sa dispara. Desi au semnat angajamente de sute de mii de euro anual, jucatorii lui Gheorghe Hagi nu si-au incasat salariile in ultimele trei luni.
SCANDAL. Speriati dupa ce patronul Marian Iancu a fost retinut in arestul Directiei Nationale Anticoruptie pentru 19 zile, timisorenii au anuntat ca nu mai vor sa intre pe teren la meciul cu Ote-lul Galati, programat samba-ta, de la ora 17:00 (TVR 2). Antrenorul lui Poli a incercat sa-si tempereze jucatorii, cerandu-le sa aiba rabdare pana astazi, cand directorul executiv Emil Rosianu va ajunge la Timisoara.
DICTATURA. Situatia este cat se poate de tensionata pe Bega, mai ales ca nimeni nu mai are postul asigurat la clubul finantat de Balkan Petroleum. Cel mai suparat este directorul general Ion Craciunescu, care nu are nici o putere de decizie la Poli. Patronul Marian Iancu refuza in continuare sa ii acorde fostului arbitru drept de semnatura. De altfel, nici postul lui Gheorghe Hagi nu este in siguranta, fiind posibila aducerea lui Anghel Iordanescu dupa incheierea acestui sezon.
URMARIRE. Singurul care va decide viitorul lui Poli Timisoara este patronul Marian Iancu, aflat acum in arest. Acesta a anuntat ca pana la finalul campionatului toata lumea este in evaluare. Dupa ultima etapa se va trage linie si se va stabili cine merita sa joace in continuare pentru clubul de pe Bega. Pe lista neagra se afla jucatori precum Leonard Naidin, Adrian Olah si Gabriel Canu, dar si persoane din conducerea administrativa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.