Noua cluburi din primele doua divizii din Italia sunt anchetate de Parchetul din Napoli in scandalul telefoanelor interceptate, a anuntat cotidianul Gazzetta dello Sport. Gruparile vizate sunt Juventus, Lazio, Fiorentina, Udinese, Siena si Messin
Noua cluburi din primele doua divizii din Italia sunt anchetate de Parchetul din Napoli in scandalul telefoanelor interceptate, a anuntat cotidianul Gazzetta dello Sport.

Gruparile vizate sunt Juventus, Lazio, Fiorentina, Udinese, Siena si Messina din Serie A, precum si Arezzo, Crotone si Avellino din Serie B. Trei dintre aceste cluburi sunt cercetate pentru frauda sportiva, riscand retrogradarea in divizii inferioare, iar celelalte se afla in sfera de influenta a directorului general al lui Juventus, Luciano Moggi, in cazul unor transferuri de jucatori.
DEMISIE. Vicepresedintele Federatiei Italiene de fotbal, Innocenzo Mazzini, si-a prezentat demisia miercuri seara, la trei zile dupa ce presedintele FIGC, Franco Carraro, facuse acelasi lucru. ""Actuala mea situatie familiala, dar si situatia federala nu imi permit sa mai continuu in aceasta functie"", a spus Mazzini, a carui voce a aparut de asemenea in convorbirile telefonice purtate cu Moggi, care au fost interceptate de organele abilitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.