Inca o interpreta calca puternic pedala de acceleratie pentru a patrunde in show-biz. Daca a debutat la Scoala vedetelor, inseamna ca are in buzunar carnetul de VIP. Ramona, caci despre ea este vorba, a mai cantat cu Negrutzu, dar acum si-a luat
Inca o interpreta calca puternic pedala de acceleratie pentru a patrunde in show-biz.

Daca a debutat la Scoala vedetelor, inseamna ca are in buzunar carnetul de VIP. Ramona, caci despre ea este vorba, a mai cantat cu Negrutzu, dar acum si-a luat cariera in propriile maini. Tocmai a terminat de filmat clipul ""Iluzii"", pentru care s-a pregatit mai bine de-o luna. A avut in spate o intreaga armata: de la regizor si fotograf, hair-stilist, make-up artist, la motociclisti-cascadori si figuranti, echipa tehnica, de productie si de organizare. Ca sa nu mai spunem de cele 20 de masini care i-au fost puse la dispozitie, 10 motoare plus un elicopter. Locul de filmare a fost si el unul inedit. Acesta este primul clip realizat la IAR GHIMBAV, institutul aeronautic Brasov. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.