Piata locala pentru serviciile de gazduire a datelor se ridica la aproximativ trei milioane de euro pe an in acest moment, iar aceasta se va dubla in urmatorii doi ani, a declarat ieri Vasile Voicu, director pentru servicii de internet si date la Rom
Piata locala pentru serviciile de gazduire a datelor se ridica la aproximativ trei milioane de euro pe an in acest moment, iar aceasta se va dubla in urmatorii doi ani, a declarat ieri Vasile Voicu, director pentru servicii de internet si date la RomTelecom, in cadrul unei conferinte de presa gazduite de CERF.

Compania a prezentat detalii despre Cyber Center, noul serviciu de gazduire a datelor, care include gazduire de rack/echipament/server, folosirea de servere sau echipamente de stocare salvare/recuperare date, securitate.
CONEXIUNI INTERNET. In ceea ce priveste serviciile de conectare la internet, oficialul RomTelecom a aratat ca, desi atat solutiile tip dial-up, cat si cele de broadband inregistreaza in Romania o tendinta de crestere, la nivelul anului 2006 se poate observa deja clar o mai rapida crestere a conexiunilor tip broadband (banda larga) in Romania, care ating o valoare dubla fata de cele de dial-up.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.