Arsenium spera sa aiba succes la Eurovison 2006 cu piesa ""Loca"", pe care o va interpreta in duet cu fosta solista a trupei Millenium, Natalia Gordienko. In calitate de reprezentanti ai Republicii Moldova, cei doi solisti doresc sa iasa in evidenta
Arsenium spera sa aiba succes la Eurovison 2006 cu piesa ""Loca"", pe care o va interpreta in duet cu fosta solista a trupei Millenium, Natalia Gordienko. In calitate de reprezentanti ai Republicii Moldova, cei doi solisti doresc sa iasa in evidenta nu numai datorita melodiei, ce are mari sanse sa ajunga hitul verii, ci si a look-ului, asa ca s-au pus pe treaba. In sensul ca au apelat la cel mai tare stilist al vedetelor, Costin Voicu.
Dar, cand vine vorba de sedinte foto, fostul component al O-Zone prefera sa-si aleaga singur hainele. Cel putin asa s-a intamplat cand s-a dat pe mana lui Cosmin Gogu, cel care i-a realizat pozele pentru noul album.
""COMOARA"". Si pentru ca tot de imagine tin si diverse ""accesorii"", Arsenium a achizitionat o masina de mai multe zeci de mii de euro: o GMC neagra, cu sapte locuri si complet utilata, pe care a cumparat-o din Chisinau: ""Este o comoara pentru turnee. Ma gandisem sa o achizitionez de pe vremea cand efectuam turnee cu O-Zone. Este foarte important sa ai tot confortul cand calatoresti, mai ales ca aceste calatorii nu sunt de placere. Masina ajunge sa tina loc de casa, in majoritatea timpului"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.