Handbalistii stelisti au fost primiti ieri de ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, care i-a felicitat pentru castigarea Challenge Cup. Cu aceasta ocazie, Atanasiu a semnat si ordinul de premiere a echipei, fiecare sportiv si membru al

Handbalistii stelisti au fost primiti ieri de ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, care i-a felicitat pentru castigarea Challenge Cup.

Cu aceasta ocazie, Atanasiu a semnat si ordinul de premiere a echipei, fiecare sportiv si membru al staff-ului tehnic urmand a primi din partea ministerului echivalentul sumei de 2.500 de euro. De asemenea, stelistii vor primi o suma similara din partea sponsorilor echipei de handbal. ""M-am uitat la televizor si am avut emotii mari. Cu doua minute inainte de final, nu se stia cine va castiga, dar, pana la urma, bucuria a fost si mai mare. Cred ca e vorba de multa munca pentru un asemenea rezultat, mai ales ca in ziua de azi nu mai ajunge doar talentul. Vreau sa va multumesc in numele intregii Armate Romane"", a spus ministrul Teodor Atanasiu in discursul sau. Antrenorul Vasile Stanga a declarat ca asteapta sa fie primiti si de presedintele Basescu la fel ca echipa de fotbal: ""Asteptam si o invitatie la Cotroceni, dar deocamdata nu stiu nimic despre asa ceva. Oricum, am auzit ca domnul Basescu ne-a felicitat si ii multumim pe aceasta cale"".

FARA AVANSARI IN GRAD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.