Miercuri, 26 aprilie, la Galeria Galateca a avut loc vernisajul expozitiei de imagine fotografica a artistului Andrei Iliescu (foto). Intitulata ""Just Looking"" expozitia contine fotografii realizate de-a lungul anilor iar ""fiecare din ele poat
Miercuri, 26 aprilie, la Galeria Galateca a avut loc vernisajul expozitiei de imagine fotografica a artistului Andrei Iliescu (foto).

Intitulata ""Just Looking"" expozitia contine fotografii realizate de-a lungul anilor iar ""fiecare din ele poate fi considerata un exercitiu mental, o poveste cu final neasteptat, fara o legatura evidenta cu realitatea, o provocare pentru inteligenta privitorului"". Mihai Oroveanu, directorul MNAC, a tinut un discurs si declara despre expozitie: ""Linistea incarcata de intrebari din lumea imaginilor lui Andrei Iliescu genereaza un soi de asteptare tensionata. Nu avem in fata noastra un simplu exercitiu constatativ de plastica fotografica"". La eveniment a fost prezent si Dan Chisu, care considera ca ""este extraordinar sa poti expune crampeie de viata"", acesta avand si o fotografie preferata semnata Andrei Iliescu, realizata in Barcelona. (M. N.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.