Ministrul Integrarii, Anca Boagiu, a declarat sambata, potrivit unui cotidian central, ca parlamentarii sunt ""niste frustrati pusi doar pe cotcodaceala publica permanenta si care nu inteleg ca treaba lor e sa dea Romaniei legile necesare integrarii"
Ministrul Integrarii, Anca Boagiu, a declarat sambata, potrivit unui cotidian central, ca parlamentarii sunt ""niste frustrati pusi doar pe cotcodaceala publica permanenta si care nu inteleg ca treaba lor e sa dea Romaniei legile necesare integrarii"", ca sa nu mai fie necesara guvernarea prin ordonante de urgenta.
In replica, senatorul PC Sabin Cutas a declarat ieri ca democratii sunt printre cei mai ""scandalagii"" colegi de coalitie, apreciind insa ca apostrofarile venite din partea lor sunt utile atat timp cat sunt si constructive. Senatorul PSD Cristian Diaconescu asteapta insa scuze de la Boagiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.