Procurorii Departamentului National Anticoruptie nu stiu daca vor apuca sa stea fata in fata cu proaspatul urmarit penal Ristea Priboi (foto), pentru a-i comunica acuzatiile de coruptie. Fost deputat PSD de Vrancea, dar cu o puternica influenta i
Procurorii Departamentului National Anticoruptie nu stiu daca vor apuca sa stea fata in fata cu proaspatul urmarit penal Ristea Priboi (foto), pentru a-i comunica acuzatiile de coruptie.

Fost deputat PSD de Vrancea, dar cu o puternica influenta in Oltenia, locul sau de bastina, Ristea Priboi este plecat din Romania de mai multa vreme, cu afaceri pe la Dubai, spun unii. Surse judiciare ne-au precizat ca este posibil ca Priboi sa nu se mai intoarca in Romania, dupa ce fostul sau protejat, Genica Boierica, s-ar fi apucat sa vorbeasca in fata anchetatorilor. Potrivit DNA, Priboi figureaza ca iesit din tara din luna februarie, dar procurorii anticoruptie nu stiu cu exactitate si unde se afla noul lor invinuit. Pentru a se prezenta la Parchet, Priboi a fost citat la domiciliul lui din Bucuresti, loc pe care anchetatorii l-au si perchezitionat joi seara, nu fara a intampina opozitie din partea sotiei fostului parlamentar.
RUDELE NU STIU. Fratele cel mare al celebrului securist, Nastase Priboi, din Bradesti, a fost ieri de negasit, ""fiind plecat la camp"". ""Hai ma, daca avea atatia bani, nu-mi dadea si mie o suta de milioane, sa-mi mai fac un etaj la casa?"", se intreba Nastase Priboi, in urma cu cateva luni, atunci cand presa scria ca Ristea Priboi a protejat afacerile ilegale ale lui Genica Boerica si Samir Spranceana. Adrian Priboi, unul dintre nepoti, nu si-a mai vazut unchiul ""de-un an"" si spune ca asteapta sa afle de la televizor pe unde s-o afla: ""In Dubai sau unde?"". Acum doua luni a fost vazut in Craiova, unde se spune ca Priboi trage la vechiul sau prieten Stefan Ilie, fost secretar de stat in MAI, actualmente director general prin minister. Sotia lui Stefan Ilie este directoare adjuncta la SIF Oltenia. De altfel, Stefan Ilie este nasul lui Ristea Priboi, care, la randul lui, este nasul lui Adrian Nastase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.