La nici o luna de la moartea tragica a unui elev de numai 17 ani, dupa ce un copac a cazut peste el, un accident similar s-a petrecut ieri, tot in Sectorul 3, la cateva strazi distanta de locul primului accident. Un plop inalt de 18 metri s-a pra
La nici o luna de la moartea tragica a unui elev de numai 17 ani, dupa ce un copac a cazut peste el, un accident similar s-a petrecut ieri, tot in Sectorul 3, la cateva strazi distanta de locul primului accident.

Un plop inalt de 18 metri s-a prabusit peste un adolescent pe Strada Patriotilor. Tanarul a a fost internat in sectia de neurochirurgie a Spitalului ""Sf. Pantelimon"", dupa ce, printr-o investigatie la computerul tomograf, medicii au stabilit ca acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral de gradul II. Doctorul Andrei Angheluta, cel in grija caruia se afla adolescentul, a declarat ca baiatul este in afara oricarui pericol si ca in trei-patru zile ar urma sa paraseasca spitalul. ""Creierul s-a umflat un pic, dar in urma tratamentului acesta revine la normal si nu raman sechele"", a precizat doctorul. Adolescentul, care se numeste Constantin Popescu si are 17 ani, a declarat ca abia terminase de spalat masina unui vecin si o inchidea, cand s-a trezit cu copacul peste el, dupa care si-a pierdut cunostinta. Vecinii sai au anuntat-o pe mama adolescentului ca fiul ei a fost ranit dupa care l-au dus la spital.
A CUI E VINA? Copacul prabusit, care avea o inaltime de aproximativ 18 metri, fusese incastrat in incinta unui garaj construit ilegal pe domeniul public. Primarul Sectorului 3 spune ca autoritatea locala s-a impicat ca sa previna accidentele si da vina pe proprietarul garajului, care, spune Negoita, ar fi turnat motorina la radacina arborelui.
""Un plop incadrat de un garaj metalic a cazut deoarece la radacina lui proprietarul garajului a turnat motorina tocmai pentru ca pomul sa nu il mai deranjeze. Mi se pare incalificabil gestul acestui om si de aceea am dispus Politiei Sectorului 3 sa faca investigatii pentru a se lua masurile care se impun prin lege"", a acuzat primarul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.