Conform cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, campioana Spaniei, FC Barcelona, a ajuns la un acord verbal cu impresarul Gica Popescu pentru aducerea internationalului roman Cristian Chivu de la AS Roma. Antrenorul catalanilor, Frank Rijkaard,
Conform cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, campioana Spaniei, FC Barcelona, a ajuns la un acord verbal cu impresarul Gica Popescu pentru aducerea internationalului roman Cristian Chivu de la AS Roma.

Antrenorul catalanilor, Frank Rijkaard, il cunoaste bine pe Chivu din perioada cand acesta evolua la Ajax Amsterdam. ""S-a saturat sa joace la o echipa fara optiuni pentru titlurile importante si si-a exprimat dorinta de a semna cu noi, chiar daca si Real Madrid si-a manifestat interesul pentru el"", scriu jurnalistii spanioli. Cotidianul noteaza ca mai complicat va fi ca FC Barcelona sa ii convinga pe conducatorii lui AS Roma sa accepte transferul lui Chivu. ""Mai greu va fi de convins conducerea AS Roma."" Altfel, stelistii George Ogararu si Banel Nicolita au intrat in atentia lui Ajax, al carei antrenor, Danny Blind, a fost prezent la meciul Steaua - Rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.