Miniseria britanica ""Sex Traffic"", in care protagoniste sunt romancele Maria Popistasu (foto) si Anamaria Marinca, va fi difuzata astazi si maine seara, la TVR 1, impreuna cu un talk-show care va dezbate problema traficului de fiinte umane. Pen
Miniseria britanica ""Sex Traffic"", in care protagoniste sunt romancele Maria Popistasu (foto) si Anamaria Marinca, va fi difuzata astazi si maine seara, la TVR 1, impreuna cu un talk-show care va dezbate problema traficului de fiinte umane.

Pentru ca viseaza la o viata mai buna, surorile Elena (Anamaria Marinca) si Vera Visinescu (Maria Popistasu) se lasa inselate de un traficant de carne vie care le promite ca le va ajuta sa-si gaseasca de lucru in Anglia. Aici fetele sunt vandute si obligate sa se prostitueze. Tarate prin mai multe orase europene din Serbia, Albania, Bosnia si Italia, tradate de politie si de politicieni, fetele nu-si pierd speranta ca vor putea reveni la o viata demna. De aceea, ele incearca sa se salveze. Fiecare alege insa o cale diferita.
Filmarile peliculei au avut loc atat in Romania, precum si in Marea Britanie, la Londra. (S.S.E.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.