Paul Nanca, Dan Chisu si formatia Salamandra pun umarul sa promoveze o tanara talentata, pe numele ei Alexandrina Hristov (foto).
Reprezentantii Fundatiei Phoenix si respectiv DaKino sunt producatori, iar muzicienii Peter Sarosi (pian), Flori
Paul Nanca, Dan Chisu si formatia Salamandra pun umarul sa promoveze o tanara talentata, pe numele ei Alexandrina Hristov (foto).
Reprezentantii Fundatiei Phoenix si respectiv DaKino sunt producatori, iar muzicienii Peter Sarosi (pian), Florin Pop (tobe) si Kiba Daci (bas), membri ai trupei Salamandra, o vor acompania pe protagonista. ""Fata merge pe jos."" Chiar asa se numeste spectacolul Alexandrinei. Iar ea vine din Republica Moldova. ""Trei in unu"", asa s-ar putea caracteriza show-ul de muzica, poezie si pictura oferit de Hristov. Caci, in afara de faptul ca picteaza, este si poeta si cantautoare. Muzica, text, voce si pian, toate ii apartin. Proiectul ""Fata merge pe jos"" va cuprinde toate aspectele activitatii sale. Ca gen muzical, moldoveanca a fost caracterizata ca avand un stil similar lui Tori Amos sau Kate Bush. Mai multe detalii puteti afla astazi, de la ora 14:00, la Cafe DeK, unde va avea loc o conferinta de presa pentru lansarea spectacolului. Incepand cu 7 aprilie, aceeasi locatie o va gazdui pe Alexandrina cate o zi pe saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.