Comisia Europeana a avertizat grupul Microsoft ca va interzice comercializarea noului sistem de operare Vista in spatiul comunitar, in cazul in care va include anumite aplicatii. Comisarul european pentru Concurenta, Neelie Kroes, a declarat pentru
Comisia Europeana a avertizat grupul Microsoft ca va interzice comercializarea noului sistem de operare Vista in spatiul comunitar, in cazul in care va include anumite aplicatii.
Comisarul european pentru Concurenta, Neelie Kroes, a declarat pentru Wall Street Journal ca a trimis o scrisoare directorului executiv al grupului, Steve Ballmer, prin care a prezentat ingrijorarile Executivului comunitar, similare celor privind aplicatiile care insotesc actualul sistem de operare Windows.
Ieri-dimineata insa, consilierul general al Microsoft, Brad Smith a sosit la Bruxelles pentru a discuta cu membrii Comisiei Europene pe probleme de Concurenta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.