M-boy, Icey si Mikey, mai exact membrii trupei Conekt, revin pe piata muzicala cu piesa ""E minunat"", compusa de Filip Stanciu. Pentru ca melodia are toate sansele sa ajunga hit, ei au realizat impreuna cu regizorul Mihai Codleanu si un videoclip in
M-boy, Icey si Mikey, mai exact membrii trupei Conekt, revin pe piata muzicala cu piesa ""E minunat"", compusa de Filip Stanciu. Pentru ca melodia are toate sansele sa ajunga hit, ei au realizat impreuna cu regizorul Mihai Codleanu si un videoclip in valoare de 15.000 de euro.
TELEGENICA. Interesant este ca s-a filmat cu o camera video ultraperformanta, de genul celor folosite la realizarea celebrei serii ""Razboiul Stelelor"": ""Noi am inchiriat-o, pentru o zi, cu 1.500 de euro, in conditiile in care pretul ei este de 200.000 de euro"". Miruna sau Icey, pe numele ei de scena, era cat pe ce sa joace intr-un serial pentru adolescenti, produs in Germania: ""Am fost la casting, am luat proba, trebuia sa fiu o tipa care-si cauta tatal, dar am renuntat la contract in ultima clipa. Inca nu am terminat liceul, in plus am de onorat alte contracte cu trupa mea. Producatorii erau foarte incantati de look-ul meu, au spus ca sunt telegenica. Ma ajuta foarte mult si vocea. Asta e. Poate, cu alta ocazie"". Membrii trupei Conekt se pregatesc sa plece intr-un turneu prin tara: ""Vor fi cateva spectacole neconventionale. Vrem sa le daruim copiilor saraci medicamente, haine si jucarii. Oamenii nu au nevoie numai de cantece"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.