Norii parca fusesera luati de mana lui Dumnezeu din calea Laurei Stoica. Fericirea ii inundase sufletul in ultimele luni. De Dragobete, ea si iubitul ei, Cristian Margescu, tot muzician, se logodisera. De Craciun a aflat ca era insarcinata si in sept

Norii parca fusesera luati de mana lui Dumnezeu din calea Laurei Stoica. Fericirea ii inundase sufletul in ultimele luni. De Dragobete, ea si iubitul ei, Cristian Margescu, tot muzician, se logodisera. De Craciun a aflat ca era insarcinata si in septembrie asteptau un copil. Dupa iesirea din postul Pastilor programasera nunta. Un destin napraznic le-a curmat visurile.

Aseara, Laura si orchestra ei au sustinut un recital la Urziceni. Ea si tobosarul formatiei sale, Cristian Margescu au pornit spre casa. Pana la Bucuresti mai aveau 47 de kilometri. Cei doi se aflau in masina Laurei, un Renault Clio, cu numarul B 21 LCR, care era condusa de logdnicul ei. Luminile Sinestiului anuntau ca vor trebui sa reduca viteza - radarul era mereu prezent aici. Dar n-au mai avut cand sa incetineasca.
TREI VICTIME. O Dacie Papuc cu numarul VN 03 NLX, condusa de Ion Viorel Druia, un agricultor in varsta de 22 de ani domiciliat in comuna Slobozia Bradului din judetul Vrancea, care venea din contrasens a inceput sa danseze pe sosea. Probabil ca Laura si Cristian Margescu nici n-au avut timp sa se sperie. Impactul a fost groaznic. Renaultul a fost proiectat cam 25 de metri in camp. A fost necesara interventia unui tractor puternic pentru a se ridica mormanul de fiare care fusese masina Laurei Stoica. Lovitura dintre cele doua masini le-a transformat intr-un ghem de fiare. Era ora 21:30. De aici incolo vom vorbi de Laura Stoica la trecut.
Masinile trec in noapte pe langa epavele din care nu se aude nimic. Cand a sosit, Politia din Urziceni a putut sa constate sec ca in Renaultul Clio ambii pasageri erau morti. Cel care a condus Dacia ucigasa a murit si el pe loc. Cumplita pedeapsa pentru tatal lui care a supravietuit accidentului doar cu rani usoare. Este singurul martor credibil al teribilei intamplari care a indoliat doua familii. El a fost transportat la Urziceni si aseara tarziu politistii de la Circulatie ii luau prima declaratie.
DRUM DREPT. Reporterii nostri au ajuns la Sinesti la cateva zeci de minute dupa tragedie. Prima intrebare pe care si-au pus-o: care ar fi cauzele accidentului cumplit? Panglica soselei este dreapta, o curba larga se afla la distanta mare de locul impactului. Dacia Papuc era incarcata cu cativa acumulatori de tractor. Mergea spre Focsani. Putea incarcatura sa se fi dezechilibrat? Greu de acceptat aceasta varianta. Drumul era uscat. Ce anume a produs atunci iesirea din traiectoria normala? Primele constatari le va face o expertiza tehnica. Probabil ca tanarul de la volanul Daciei a adormit sau a fost orbit de farurile unei alte masini. Epavele nu pot povesti. Oamenii stateau stransi in zona accidentului. Masina in care-si gasisera sfarsitul muzicienii a fost luata prima de cei de la Administratia Drumurilor. A fost greu sa o scoata de pe camp unde aterizase in urma loviturii de berbece a destinului.

EPAVA. Din Dacia Papuc nu a mai ramas aproape nimic


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.