In urma intalnirii de ieri dintre reprezentantii PC si cei ai Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania s-a stabilit crearea unui grup de lucru mixt. Acesta va analiza periodic problemele oamenilor de afaceri si va initia propuneri legislative
In urma intalnirii de ieri dintre reprezentantii PC si cei ai Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania s-a stabilit crearea unui grup de lucru mixt.

Acesta va analiza periodic problemele oamenilor de afaceri si va initia propuneri legislative pentru sprijinirea mediului de afaceri. ""Vom sustine neimpozitarea profitului reinvestit, precum si nediscriminarea capitalului romanesc in fata capitalurilor straine. Prin neimpozitarea profitului reinvestit se va crea o sursa de autofinantare pentru intreprinderi si se vor asigura noi locuri de munca"", a declarat liderul grupului PC din Camera Deputatilor, Bogdan Pascu, responsabil in cadrul partidului de relatie cu organizatiile sindicale si organizatiile patronale. In urmatoarele zile, o delegatie a oamenilor de afaceri va avea o intalnire cu ministrul Econo-miei si Comertului, Codrut Seres, unde isi va prezenta punctul de vedere cu privire la politica energetica a Romaniei. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.