Primii sapte proprietari, ale caror bunuri nationalizate in perioada regimului comunist nu pot fi retrocedate in natura, au primit ieri de la premierul Tariceanu actiuni la Fondul Proprietatea. ""Multumesc prea mult la toti ministrii si la domnua
Primii sapte proprietari, ale caror bunuri nationalizate in perioada regimului comunist nu pot fi retrocedate in natura, au primit ieri de la premierul Tariceanu actiuni la Fondul Proprietatea.

""Multumesc prea mult la toti ministrii si la domnua€™ presedinte al tarii ca acum am si eu un sprijin la mana"", a declarat bulibasa Gheorghe Badea care a primit actiunile in schimbul unei case. ""E bune si astea ca e valoroase"", crede bulibasa. La ce sunt bune si cum le poate juca la bursa nu prea stia insa. Cu ce se mananca bursa n-are habar nici Gheorghe Nicolae, a carui proprietate e acum pe fundul unui lac de acumulare. (Florina Zainescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.