Deputatii trebuie sa completeze, pe propria raspundere, pana la sfirsitul acestei luni, noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste. Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri sa
Deputatii trebuie sa completeze, pe propria raspundere, pana la sfirsitul acestei luni, noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste.

Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri sa informeze grupurile parlamentare cu privire la aceasta obligativitate prevazuta de Ordonanta de Urgenta 16/2006.
NUMIRI IN CNSAS. Totodata, presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a precizat ca in perioada urmatoare vor fi luate masurile necesare pentru numirea unor membri ai noului CNSAS. Potrivit ultimelor modificari aduse legii CNSAS, membrii Colegiului trebuie sa fie numiti de Parlament astfel: un reprezentant propus de seful statutului, unul de primul-ministru si noua la propunerea grupurilor parlamentare potrivit configuratiei politice a celor doua Camere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.