Meci de Liga Campionilor disputat pe un gazon de divizia a treia. Autor moral: Jose Mourinho. Tehnicianul lui Chelsea si-a aratat inca o data aroganta si inclinatia catre distrugere, ordonand irigarea suprafetei de joc de pe Stamford Bridge, desi

Meci de Liga Campionilor disputat pe un gazon de divizia a treia. Autor moral: Jose Mourinho.

Tehnicianul lui Chelsea si-a aratat inca o data aroganta si inclinatia catre distrugere, ordonand irigarea suprafetei de joc de pe Stamford Bridge, desi afara ploua torential. Totul in incercarea de a pune bete in roate Barcelonei.
GRESEALA. Tactica portughezului s-a dovedit insa paguboasa. Pana la urma, Mourinho a pierdut primul meci pe teren propriu de cand a preluat gruparea londoneza. Cu toate ca a condus cu 1-0. E adevarat ca englezii au jucat in inferioritate mai bine de o repriza, dupa ce Del Horno a fost eliminat in minutul 37, in urma unei intrari dure la Messi. Dar doua autogoluri si o sclipire a lui Etoa€™o (foto) au rezolvat meciul. Mai intai Motta a deviat balonul in propria poarta, apoi a fost randul lui Terry sa faca acelasi lucru. Insa cel care a decis partida a fost camerunezul.
ESEC. Intr-o alta intalnire desfasurata aseara, Juventus a pierdut la Bremen, 2-3 cu Werder. Torinezii pastreaza insa prima sansa in returul de pe Delle Alpi. Convocat initial de Fabio Capello, Adrian Mutu nu a fost nici macar rezerva. (Delia Gomoescu)

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.