TVR a pus din nou mana pe Maruta. ""Taticul"" Tonomatului DP2 a fost chemat acasa. Desi mai multe posturi i-au dat tarcoale lui Catalin Maruta, tot televiziunea unde acesta s-a consacrat l-a adjudecat. Conducerea TVR i-a propus, imediat dupa ""div
TVR a pus din nou mana pe Maruta. ""Taticul"" Tonomatului DP2 a fost chemat acasa. Desi mai multe posturi i-au dat tarcoale lui Catalin Maruta, tot televiziunea unde acesta s-a consacrat l-a adjudecat. Conducerea TVR i-a propus, imediat dupa ""divortul"" de Realitatea, sa prezinte Eurovisionul, alaturi de Luminita Anghel. Fiind un eveniment exact pe felia lui, Maruta a acceptat oferta.
Pentru promptitudinea sa, TVR s-a gandit sa-i mai acorde si un bonus: sa fie de Martisor partenerul Andreei Marin pentru ""Cei mai iubiti romani"".
Trecand peste aceste gratificatii oferite de TVR, ne intrebam ce loc i s-a rezervat lui Maruta in grila. Sa i se redea ""copilul"" DP2 care, de cand cu Stefan Lungu, a devenit putin retardat? Probabil ca ""taticul"" abia asteapta sa-si creasca din nou, sanatos Tonomatul DP2. In acelasi timp, nu este exclus ca Maruta sa aiba o emisiune de divertisment pe canalul 1, pe acelasi tronson orar cu Teo. Poate se gaseste cineva sa doboare axioma conform careia gospodinele se uita doar la telenovele si la Teo!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.