Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, le-a cerut comisarilor de la Garda Financiara sa fie mai transparenti, mai putin corupti si mai implicati in spalarea imaginii institutiei pe care o reprezinta. ""Stim ca, in multe cazuri, exista acorduri
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, le-a cerut comisarilor de la Garda Financiara sa fie mai transparenti, mai putin corupti si mai implicati in spalarea imaginii institutiei pe care o reprezinta.

""Stim ca, in multe cazuri, exista acorduri intre comisarii Garzii Financiare si cei care sunt controlati. Acestea trebuie sa inceteze. Vom incerca, impreuna cu alte organisme ale statului, sa eliminam din Garda Financiara si orice fel de posibilitate si idee de coruptie"", a declarat Vladescu, prezent la sedinta de bilant a Garzii Financiare pentru anul 2005. Ministrul i-a indemnat pe subordonatii sai sa rupa acordurile cu cei care incalca legea si sa fie mai implicati in lupta impotriva marilor corupti. ""Activitatea Garzii Financiare, a ANAF, a Ministerului Finantelor Publice (MFP) nu este satisfacatoare. Oamenii ne considera corupti, incapabili, neprofesionisti, o organizatie inchisa. Trebuie sa dovedim ca nu este adevarat, ca in Ministerul Finantelor exista deschidere"", a atentionat Vladescu. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.