Mihai Stanisoara, deputat PD si presedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, ne-a declarat ieri in legatura cu ultima sedinta a CSAT: ""Comportamentul liberalilor este revoltator! Toate declaratiile lor sunt niste jocuri ieftine de imagin
Mihai Stanisoara, deputat PD si presedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, ne-a declarat ieri in legatura cu ultima sedinta a CSAT: ""Comportamentul liberalilor este revoltator! Toate declaratiile lor sunt niste jocuri ieftine de imagine.

Una au spus in timpul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si alta dupa aceea, in fata presei. Ajung sa cred ca am participat la sedinte diferite. Prin lege, toate discutiile din cadrul CSAT sunt secrete si cateva persoane care au fost acolo s-au hotarat brusc sa incalce legea. Eu cred ca e nevoie de o discutie serioasa pe aceasta tema atat cu partenerii nostri din Alianta, cat si cu seful statului, pentru a nu se crea un precedent periculos pentru un stat democratic"". In sedinta CSAT de luni s-a discutat un pachet de legi privind securitatea nationala, iar cativa membri au avut opinii diferite fata de seful statului in legatura cu unele prevederi ale legilor si cu modul lor de avizare. (R.T.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.