Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei in guvernul PSD, a facut operatiuni economice fictive de aproape un milion de euro, relateaza Antena 3. Informatia provine de la Comisia de Control a averilor demnitarilor, care a facut publica motivar
Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei in guvernul PSD, a facut operatiuni economice fictive de aproape un milion de euro, relateaza Antena 3.

Informatia provine de la Comisia de Control a averilor demnitarilor, care a facut publica motivarea sechestrului asupra unor bunuri detinute de familia Popescu. Potrivit comisiei, fostul ministru a justificat doar jumatate din veniturile castigate in perioada 2001-2004. Mai mult decat atat, Popescu nu a mentionat in declaratia de avere una din casele de vacanta de la Azuga. Comisia de Control a averii deminitarilor a constatat ca, in perioada 2001-2004, familia Popescu a castigat legal doar 28 din cele 54 de miliarde de lei declarate. Membrii comisiei afirma ca le-au cerut sotilor Popescu sa declare in scris toate veniturile si cheltuielile, dar acestia au refuzat. Mai mult, sotii Popescu nu au adus nici acte justificative.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.