La reunirea lotului rapidist, singura noutate a fost ""armeanul"" Marian Zeciu, preferatul directorului tehnic, Mihai Stoica. Fundasul, care a evoluat ultima data la Otelul Galati, s-a mai pregatit sub comanda lui Razvan Lucescu in urma cu un an si j

La reunirea lotului rapidist, singura noutate a fost ""armeanul"" Marian Zeciu, preferatul directorului tehnic, Mihai Stoica. Fundasul, care a evoluat ultima data la Otelul Galati, s-a mai pregatit sub comanda lui Razvan Lucescu in urma cu un an si jumatate.

La o zi dupa ce Steaua a plecat in turneul din Italia, Rapidul si-a reluat si ea pregatirile la Poiana Brasov. Gazdele giulestenilor au fost hotelurile detinute de patronul George Copos in statiunea situata la poalele masivului Postavarul.
ACHIZITIE. Chiar daca presedintele Dinu Gheorghe si antrenorul Razvan Lucescu se zbat sa-l aduca sub Podul Grant pe atacantul Viorel Moldovan, ieri lotul Rapidului s-a intarit cu Marian Zeciu, ultima oara la Otelul Galati. Jucatorul, crescut de Juventus Colentina, dar care a deschis ochii in fotbalul mare abia dupa ce a fost transferat in Armenia, la Piunik Erevan, este dorit de directorul tehnic, Mihai Stoica. ""Deocamdata nu am semnat nimic, dar, daca am venit la reunirea echipei, inseamna ca transferul meu se va rezolva. Am discutat cu cei de la Rapid si ne-am cam inteles in privinta contractului meu"", a declarat Zeciu, care a evoluat de cateva ori si pentru nationala Armeniei.
COMENTARII. Jucatorii lui Razvan Lucescu au recunoscut ca si-ar dori si ei un patron ca Gigi Becali dupa ce jucatorilor de la Steaua le-au fost marite contractele cu sume intre 20.000 si 50.000 de euro. ""Ar fi bine sa avem si noi un asemenea patron cu dare de mana, dar e bine si cu George Copos"", a declarat Mugurel Buga. Toti jucatorii care au sosit la Poiana Brasov au fost insotiti de familii, perioada ce urmeaza fiind mai mult una de acomodare.
DORINTA. ""Capitanul"" Rapidului, Vasile Maftei, a recunoscut ca si l-ar dori coechipier la Rapid pe Florentin Petre. ""Nu stiu daca va putea sa vina la Rapid, dar noi va trebui sa ne descurcam si fara Ilyes. El a ales sa plece in Azerbaidjan fiindca asa a fost mai bine pentru el. Nu este de condamnat pozitia sa"", a spus fundasul Rapidului.

N-AU TEAMA DE TURCIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.