Povestile socante, construite pentru a rasturna credinte, mituri, legende, par sa nu aiba viata lunga. Una dintre ele este si cea plasmuita de Dan Brown in "Codul lui Da Vinci". Cel putin asa lasa a se intelege romanul lui Marc Sinclair, "Conspiratia
Povestile socante, construite pentru a rasturna credinte, mituri, legende, par sa nu aiba viata lunga. Una dintre ele este si cea plasmuita de Dan Brown in "Codul lui Da Vinci". Cel putin asa lasa a se intelege romanul lui Marc Sinclair, "Conspiratia Da Vinci", aparut recent la Editura Meteor Press. Cartea sa continua sa atraga publicul cititor, derutat dupa lectura cartii lui Brown.
Potrivit informatiilor acestuia, Iisus ar fi fost casatorit cu Maria-Magdalena si ar fi avut urmasi care au condus Franta Evului Mediu.
Romanul lui Sinclair, intemeiat pe cercetari si documente autentice, deconspira fictiunea politista a lui Brown, care "a ridicat Vaticanul in picioare".
"Conspiratia Da Vinci" se gaseste in toate librariile din Bucuresti si din tara la pretul de 19 RON, si pe Internet la: www.meteorpress.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.