Cantaretul britanic Rod Stewart a fost condamnat, miercuri, de un tribunal din Las Vegas, sa dea doua milioane de dolari, plus dobanda, unui cazinou, pentru anularea unui concert de Anul Nou, in anul 2000, relateaza Mediafax. Juratii au apreciat ca a
Cantaretul britanic Rod Stewart a fost condamnat, miercuri, de un tribunal din Las Vegas, sa dea doua milioane de dolari, plus dobanda, unui cazinou, pentru anularea unui concert de Anul Nou, in anul 2000, relateaza Mediafax. Juratii au apreciat ca artistul nu tebuia sa incaseze in avans doua milioane de dolari pentru concertul pe care nu l-a mai sustinut. Stewart a declarat insa ca nu a putut onora contractul pentru ca se refacea dupa o operatie la gat si sustine ca avea dreptul sa pastreze banii si sa reprogameze concertul. Atat cantaretul in varsta de 60 de ani, cat si presedintele companiei care detine cazinoul, Harrah's Entertainment, Gary Loveman, au fost citati ca martori in procesul civil. In noiembrie anul trecut, un tribunal din Los Angeles a decis ca Stewart trebuie sa inapoieze organizatorilor banii pentru un turneu anulat ce trebuia sa aiba loc in America Latina in 2002. Cantaretul a contestat decizia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.