Presa din Olanda a multumit echipei Romaniei pentru victoria din meciul cu nationala Cehiei, scor 2-0, deoarece a ajutat reprezentativa pregatita de Marco van Basten sa se distanteze in fruntea grupei 1 de calificare la CM 2006. "Mutu frustreaza Cehi
Presa din Olanda a multumit echipei Romaniei pentru victoria din meciul cu nationala Cehiei, scor 2-0, deoarece a ajutat reprezentativa pregatita de Marco van Basten sa se distanteze in fruntea grupei 1 de calificare la CM 2006. "Mutu frustreaza Cehia si ajuta Olanda", a titrat publicatia "Voetbal International". "Multumita lui Mutu, diferenta dintre Olanda si Cehia a crescut la patru puncte. Sansele Romaniei raman mici, fiindca cehii au doua partide in minus. Mutu a repetat prestatia din meciul cu Andorra, marcand tot doua goluri, de aceasta data insa in fata unui adversar mult mai valoros", a scris sursa citata. Cotidianul "De Telegraaf" a notat ca Olanda s-a asezat confortabil in fotoliul de lider al grupei dupa victoria Romaniei. "Olanda isi poate permite chiar sa piarda in fata Cehiei, si tot va ramane pe prima pozitie. Chiar si romanii mai spera la baraj, desi au jucat doua meciuri in plus fata de Cehia", a subliniat ziarul olandez. "Romania pune Cehia in genunchi", a titrat agentia "Voetbal", care a notat: "Romania a facut Olandei un mare serviciu. Omul zilei a fost Adrian Mutu, care a reusit o dubla, demonstrand ca a revenit la forma sa buna". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.