Directorul sectiei de fotbal a lui Besiktas, Kivanc Oktay, a declarat ca nu se pune problema ca mijlocasul roman Daniel Pancu sa plece la alta echipa, informeaza agentia "Anatolia". "Pancu nu pleaca nicaieri. Nu am primit nici o instiintare de Pancu
Directorul sectiei de fotbal a lui Besiktas, Kivanc Oktay, a declarat ca nu se pune problema ca mijlocasul roman Daniel Pancu sa plece la alta echipa, informeaza agentia "Anatolia". "Pancu nu pleaca nicaieri. Nu am primit nici o instiintare de Pancu sau de la agentul sau cum ca ar pleca. Pancu este intr-o forma foarte buna si ne va fi folositor in acest sezon", a afirmat Oktay. Presa turca a scris la sfarsitul saptamanii trecute ca Besiktas vrea sa renunte la Pancu pentru a-l achizitiona pe fundasul lui Celtic Glasgow, Dianbobo Balde. "Fanatik" noteaza ca, din lotul actual al echipei antrenate de Riza Calimbay, Pancu este cel mai bun marcator in cupele europene, cu 8 reusite. De asemenea, Pancu este cel mai bun marcator strain in cupele europene din istoria lui Besiktas. In clasamentul all-time al golgeterilor lui Besiktas in cupele europene, fotbalistul roman ocupa locul al doilea, fiind devansat de Oktay Derelioglu, care a marcat 16 goluri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.