Gica Hagi a declarat ieri, la finalul intalnirii dintre posesorii licentei PRO, care a avut loc la federatie, ca nu il deranjeaza faptul ca nu antreneaza nici o echipa, dupa demisia de la Galatasaray din luna iunie si dupa ce nu s-a inteles cu Steaua
Gica Hagi a declarat ieri, la finalul intalnirii dintre posesorii licentei PRO, care a avut loc la federatie, ca nu il deranjeaza faptul ca nu antreneaza nici o echipa, dupa demisia de la Galatasaray din luna iunie si dupa ce nu s-a inteles cu Steaua si cu Steaua Rosie Belgrad. "Am refuzat multe oferte pana acum. De ce? Am argumentele mele personale. Prefer sa stau cu sotia momentan. Dar in fotbal nu se stie niciodata ce se poate intampla, ofertele vin, pleaca...", a explicat Hagi. "Regele" a facut si o scurta analiza a partidei dintre Steaua si Dinamo, din Supercupa. "Ambele echipe au jucat cat au putut pe caldura aia. Dar a fost un meci frumos, deschis, s-au marcat multe goluri. Conteaza mai putin cine a fost mai bun, pentru ca intotdeauna exista un invingator. Iar daca Dinamo a castigat, inseamna ca a facut ceva in plus pe teren", a spus Hagi. Fostul selectioner a refuzat sa faca o comparatie intre Steaua antrenata de Zenga si cea pregatita acum de Protasov. "De unde sa stiu eu de la Constanta de pe plaja daca Steaua este mai slaba? Cert e ca Dinamo s-a intarit, la fel si Timisoara, Clujul, chiar si Constanta. Campionatul s-a intarit si va fi foarte interesant. Ma astept la o lupta frumoasa", a estimat "Regele". Hagi a apreciat drept favorabila tragerea la sorti de care au avut parte echipele romanesti in competitiile continentale. "Adversarele din cupele europene sunt bune, accesibile si putem spune ca am avut sansa. Acum ramane sa demonstram si pe teren ca suntem mai buni. Steaua are o sansa mare sa treaca de Shelbourne, dupa acel rezultat de egalitate din tur. Cat despre Rosenborg, aceasta are o echipa buna, dar eu spun ca Steaua poate sa treaca si de ea", a incheiat Gica Hagi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.