In timp ce preotul ucigas si cele patru complice ale sale sustin ca nu au gresit cu nimic, ca au incercat sa-i faca un bine Irinei si ca nu ei au omorat-o, tatal uneia dintre maicutele care au participat la odioasa crima sustine ca fiica sa, Adina Ce
In timp ce preotul ucigas si cele patru complice ale sale sustin ca nu au gresit cu nimic, ca au incercat sa-i faca un bine Irinei si ca nu ei au omorat-o, tatal uneia dintre maicutele care au participat la odioasa crima sustine ca fiica sa, Adina Cepreaga, este vinovata. "Sigur ca este vinovata de ceea ce s-a intamplat si va face probabil puscarie. Nu stiu ce a fost in capul ei. Eu am stat de vorba cu ea duminica si era foarte convinsa ca a incercat sa-i faca un bine Irinei. Adina a ajuns la manastire acum trei ani de zile. A terminat Liceul "Mihail Kogalniceanu"din Vaslui, ca sefa de promotie. In urma cu trei ani a plecat intr-un pelerinaj si s-a stabilit la manastirea de la Tanacu. A trimis o scrisoare acasa, prin care ne spunea s-a hotarat sa ramana acolo. Am sotia plecata in Italia, a aflat vestea si o astept sa revina in tara. Cand am discutat ultima oara cu Adina, mi-a spus ca nu pleaca de la "Sfanta Treime" nici moarta", a spus Rica Cepreaga, care s-a aratat convins de faptul ca fiica sa va face ani grei de inchisoare. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.