Desi au anuntat ca episodul nu reprezinta ceva neobisnuit, medicii au decis ca senatorul sa mai ramana cateva zile in spital. ""Sambata dimineata, la ora 8:00, senatorul Ion Iliescu (foto) a avut un episod de durere anginoasa, desi electrocardiogr

Desi au anuntat ca episodul nu reprezinta ceva neobisnuit, medicii au decis ca senatorul sa mai ramana cateva zile in spital. ""Sambata dimineata, la ora 8:00, senatorul Ion Iliescu (foto) a avut un episod de durere anginoasa, desi electrocardiograma nu a indicat modificari. Comisia medicala a hotarat prelungirea cu cateva zile a spitalizarii fostului presedinte al Romaniei, pentru a vedea daca durerea din piept revine"", a anuntat ulterior Sorin Oprescu. Totodata, comisia de specialisti care il supravegheaza pe senator a precizat ca episodul de durere anghinoasa nu reprezinta ceva neobisnuit si ca astfel de manifestari pot aparea dupa interventii de montare a unui stent, cum este cea careia a fost supus Iliescu.
EXPLICATIE. ""In astfel de cazuri, pot aparea unele mici probleme, poate si de aici durata mai mare de spitalizare. Situatia este sub control. Dar o precautie in plus nu strica"", a spus Deleanu, unul din medicii care au coordonat interventia.
Totusi Oprescu a anuntat ca senatorul Iliescu ""are voie sa faca ce vrea"", dar ca medicii sunt alaturi de el tocmai pentru a-i tempera excesele. De altfel, el a apreciat ca, pana acum, Iliescu a fost un pacient de nota maxima. In ultimele zile, fostul sef al statului a avut mai multe conversatii telefonice si a primit peste 500 de scrisori de la oameni obisnuiti.

NEGARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.