Fost capitan al nationalei de fotbal a Argentinei, Diego Maradona (44 de ani) isi va face in curand debutul in televiziune, urmand sa realizeze un program saptamanal, intitulat "Noaptea numarului 10", la un post din tara sa. "El Pibe d'Oro", campion
Fost capitan al nationalei de fotbal a Argentinei, Diego Maradona (44 de ani) isi va face in curand debutul in televiziune, urmand sa realizeze un program saptamanal, intitulat "Noaptea numarului 10", la un post din tara sa. "El Pibe d'Oro", campion mondial cu nationala tarii sale la CM din 1986, si-a dezvaluit planurile pentru talkshow-ul pe care compatriotii sai il vor putea urmari in curand. "ii voi invita pe Pele si pe Ronaldo si orice alta vedeta interesata sa apara in acest program, a spus Maradona. Ideea este ca cei care vin sa vorbeasca deschis si sa spuna tot ceea ce simt".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.