""Inca de la inceputul crizei am intuit ca situatia se va rezolva in acest fel. Caile noastre de comunicare - altele decat cele oficiale - ne-au asigurat inca de la inceput ca situatia se va termina in acest fel"", a declarat Rifai Issam, duminica, a
""Inca de la inceputul crizei am intuit ca situatia se va rezolva in acest fel. Caile noastre de comunicare - altele decat cele oficiale - ne-au asigurat inca de la inceput ca situatia se va termina in acest fel"", a declarat Rifai Issam, duminica, agentiei MEDIAFAX, aratand ca a stiut ""cu siguranta"" de acest deznodamant fericit.
Presedintele Uniunii Arabilor din Romania nu a putut explica in ce mod s-a ajuns la acest deznodamint al crizei. El a aratat insa ca nu are cunostinta ca Romania sa fi platit vreo suma pentru eliberarea jurnalistilor si a insotitorului lor.
Issam a mai spus ca, in aceste conditii, delegatia araba plecata sambata seara spre Bagdad - din care face parte si presedintele Ligii Culturale Islamice din Romania - se va intoarce in tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.