""Prin diverse canale, erau semnale pozitive. Asteptam sa se intample acest lucru. Speram cu un anume optimism temperat, avand in vedere scenariile si convulsiile din mass-media care au insotit aceasta situatie"", a spus Ficeac. El a adaugat, referi
""Prin diverse canale, erau semnale pozitive. Asteptam sa se intample acest lucru. Speram cu un anume optimism temperat, avand in vedere scenariile si convulsiile din mass-media care au insotit aceasta situatie"", a spus Ficeac.
El a adaugat, referitor la reactia din redactia ziarului fata de vestea eliberarii lui Eduard Ohanesian (Romania libera), Marie Jeanne-Ion si Sorin Miscoci (Prima TV), ca ""toata lumea este bucuroasa"".
""Este o foarte mare bucurie, o mare usurare ca in curand vor fi inapoi acasa"", a spus Ficeac, precizand ca deocamdata nu stie nimic in plus fata de ceea ce a comunicat Administratia Prezidentiala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.