Sunt pata de culoare de care avem nevoie pentru a inveseli orice tinuta. Iar daca se potrivesc atat cu vestimentatia, cat si cu stilul celei care le poarta, succesul este asigurat. Dar in nici un caz nu trebuie asociate la intamplare, cu alte bijuter
Sunt pata de culoare de care avem nevoie pentru a inveseli orice tinuta. Iar daca se potrivesc atat cu vestimentatia, cat si cu stilul celei care le poarta, succesul este asigurat. Dar in nici un caz nu trebuie asociate la intamplare, cu alte bijuterii. Daca vreti sa purtati un mega-inel din sidef, plastic sau sticla, in culori tari, nu-l asortati niciodata cu bijuterii de valoare, din aur sau argint, ci cu un colier si o pereche de cercei "inrudite". Daca nu va dati in vant dupa "zorzoane", puteti continua sa nu purtati cercei si inele. Dar in acest an nu aveti voie, pandantivele sunt obligatorii! Cu toate acestea, nu trebuie alese la intamplare. Bijuteriile care va vor "imbraca" decolteul trebuie sa fie confectionate din pietre naturale, perfect lustruite, care, cu toate ca sunt ceva mai grele decat sunteti obisnuita, va vor asigura racoarea de care aveti nevoie in arsita verii. si acestea nu sunt deloc terne, ci viu colorate si montate in siraguri complexe. Cu astfel de podoabe veti radia tinerete, libertate, fericire si energie, magnetizand privirile celor din jur.
Dar gama bijuteriilor fantezie este mult mai larga in acest an. Daca va plac podoabele ceva mai fine, mai feminine, puteti alege colierele translucide, din sticla de murano. Indiferent ca sunt ciclam, turcoaz, bleu, verzi, galbene, portocalii, albe sau de culoarea perlei, acestea trebuie asortate obligatoriu cu una din piesele vestimentare pe care le purtati si cu cerceii, inelul ori bratara.
Pentru o feminitate ceva mai conservatoare sunt si mai potrivite bijuteriile-fantezii din sidef natural, in culori pastelate, care pot avea orice forma si montura.
Potrivit specialistilor, vedetele anului sunt margelele foarte lungi. Acestea pot fi puse in jurul gatului de cateva ori sau pot fi purtate ca o cravata. in privinta cerceilor, "creolele" sunt interzise in acest an si se poarta doar cerceii foarte lungi si "clincanitori". Iata cateva din piesele ultimelor colectii de bijuterii si preturile la care se gasesc acestea in magazinele Hippie Hippie Shake si Meli Melo.



Cristina Cioran

Frumoasa si seducatoarea blonda din telenovela-fenomen "Numai iubirea" se considera norocoasa. Are o prietena talentata, Mihaela, o artista care ii confectioneaza special toate aceste bijuterii-fantezie. "Medalionul din imagine este primul pe care mi l-a dat Mihaela Zvanca. Aceste bijuterii sunt, se poate spune, experimentale. imi plac combinatiile de piele cu ceramica pictata, colaje pe ceramica, materiale neconventionale etc. imi plac in mod deosebit aceste accesorii pentru ca sunt speciale. si prietena mea a reusit sa combine materiale din care nu m-am gandit niciodata ca se va putea fabrica o bijuterie", ne-a explicat Cristina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.