MARIE-JEANNE ION, fiica fostului prefect de Buzau Ion Vasile, s-a nascut la 27 septembrie 1972. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti. In 1993 si 1994, a urmat cursurile Colegiului d
MARIE-JEANNE ION, fiica fostului prefect de Buzau Ion Vasile, s-a nascut la 27 septembrie 1972. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti. In 1993 si 1994, a urmat cursurile Colegiului de Comunicare Sociala la Universitatea de Stat din Quito, Ecuador. Are o specializare in jurnalism politic-campanii electorale - Bakee, Londra, Marea Britanie, in 2000.
A fost reporter, pe rand, la Cronica Romana, Antena 1 si Prima TV. Din noiembrie 2000 este editor general la Departamentul de stiri al Prima TV. In 2002 si 2003 a avut colaborari cu postul EuroNews. Ca editor general, a coordonat toate transmisiunile speciale Prima TV privind ziua alegerilor, referendumul, evenimentele din 11 septembrie, Afganistan si razboiul din Irak. A fost producator delegat la Praga, pentru summit-ul NATO 2001.
Marie-Jeanne Ion este necasatorita.
EDUARD OVIDIU OHANESIAN s-a nascut la Bucuresti, in 1968. Este necasatorit. Lucreaza la Romania Libera din luna octombrie 2003, ca reporter de investigatii. S-a remarcat prin reportaje scrise despre Combinatul de la Krivoi Rog. A castigat premiul Clubului Roman de Presa la categoria reportaj - ancheta pe anul 2004.
Ca reporter s-a deplasat si in Afganistan, unde a realizat o serie de reportaje. Ohanesian se afla in Irak pentru a realiza doua interviuri, unul cu premierul interimar si altul cu presedintele Irakului. Cel cu premierul interimar a fost publicat in editia de luni 28 martie a ziarului Romania Libera.
SORIN DUMITRU MISCOCI s-a nascut la 7 februarie 1975, la Sibiu. Lucreaza la Prima TV din 2002, ca operator. A lucrat o perioada cu Cristian Sabbagh la emisiunea ""Politia in actiune"", dupa care s-a mutat la departamentul Stiri. Este necasatorit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.