Vicepresedintele PSD Craiova, Antonie Solomon, care este si primar al municipiului, si-a dat, ieri, demisia din PSD si din toate functiile de conducere pe care le detinea in partid. Solomon si-a motivat aceasta decizie prin lipsa de reforma la varful
Vicepresedintele PSD Craiova, Antonie Solomon, care este si primar al municipiului, si-a dat, ieri, demisia din PSD si din toate functiile de conducere pe care le detinea in partid. Solomon si-a motivat aceasta decizie prin lipsa de reforma la varful partidului, de care s-ar face vinovata conducerea centrala a PSD. "Incepand din 4 mai 2005, imi dau demisia din toate functiile de conducere din partid, renuntand, in acelasi timp, la calitatea de membru PSD. Mi-am dat demisia din PSD. Ma simt mai usurat acum. Ma asteptam la altceva de la alegerile din partid. Voiam un partid reformat, de viitor, in care sa-si puna sperantele toti romanii", a declarat Solomon. Primele semnale ale nemultumirilor edilului sef al Craiovei au fost date imediat dupa desemnarea presedintelui PSD Dolj, atunci cand Antonie Solomon a pierdut sefia social-democratilor doljeni in favoarea deputatului Ion Calin. Solomon si-a dat demisia dupa mai multe saptamani de amenintari, fiind adresata, potrivit declaratiilor sale, chiar presedintelui PSD Dolj, Ion Calin. Vicepresedintele demisionar a mai spus ca nu se teme de un eventual boicot in Consiliul Local, pus la cale de fostii sai colegi de partid.
Presedintele PSD Dolj, deputatul Ion Calin, s-a aratat surprins de gestul primarului Solomon, cu atit mai mult cu cat acesta "declara ca ramane social-democrat, ca nu pleaca din partid decat cu picioarele inainte". (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.