Ioan Andone a anuntat ieri, prin intermediul site-ului oficial al FC Dinamo, ca nu va recurge la sanctiuni in cazul fundasului Gabriel Tamas, fotbalist despre care "Gazeta Sporturilor" a dezvaluit in ultimele zile ca ar fi petrecut saptamana trecuta
Ioan Andone a anuntat ieri, prin intermediul site-ului oficial al FC Dinamo, ca nu va recurge la sanctiuni in cazul fundasului Gabriel Tamas, fotbalist despre care "Gazeta Sporturilor" a dezvaluit in ultimele zile ca ar fi petrecut saptamana trecuta o noapte intreaga intr-o discoteca din Brasov. Mai mutl chiar, conform sursei amintite, Tamas s-ar fi imbatat si ar fi fost "recuperat" de mama sa. "In urma discutiilor avute cu cei din conducerea clubului si cu jucatorul, am hotarat sa asteptam pana cand justitia se va pronunta in acest caz. Gabriel Tamas ne-a transmis ca va intenta proces ziaristului care afirma ca el si-a petrecut saptamana trecuta o noapte intreaga intr-una din discotecile brasovene. Propunerile mele vor veni abia dupa aflarea adevarului in justitie. Pana atunci dau credit jucatorului", a spus Andone, care acum o luna i-a trimis la "satelitul" Dinamo II pe Ad. Iordache si Semeghin tot pentru motive bahice. In schimb, Stelea, prins baut la volan de Politie, a aparat in meciul de la Brasov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.